söndag 25 januari 2009

Loppisfynd



Jag sitter här och dricker lite rödvin. Har jobbat hela helgen, därav det slöa bloggandet. Har även spelat badminton med älsklingen. Det var riktigt kul. Lite jobbigt var det när jag stod i omklädningsrummet och kom på att jag bara hade strumpbyxor och tunika på mig och alltså inga vanliga strumpor att ha i träningsskorna. Ett tag verkade det som att jag skulle bli tvungen att träna med både strumpbyxor och träningingsbyxor (shit va varmt) eller barfota i skorna (läs:massa skavsår). Efter lite funderande skickade jag älsklingen till receptionen för att kolla om dom kanske sålde strumpor, dom sålde ju skor så why not? Älsklingen tittade på mig som om jag var knäpp men en stund senare kom han tillbaks med ett trepack tubsockor. Se där, jag kanske inte är så knäpp när allt kommer omkring.

I fredags hittade jag även två racket på loppis så vi slapp hyra.

Hittade även lite andra fynd, väskan på bilden kostade t.ex. bara 30 spänn och kepsen 20, det kallar jag en riktig loppis, ingen jävla vintage här inte. Loppisar ska vara billiga annars går hela poängen förlorad. Om man vill minska konsumtionen och ta vara på redan existerande resurser kan man ju inte sälja sakerna dyrare än nyproducerat det fattar ju vem som helst. Tycker hela det här vintagemodet har förstört second handmarknaden totalt. Nu var det inte det jag skulle skriva. Tallrikarna ska jag i alla fall spraya svarta och använda som fotoramar. Nu ska jag bara försöka hitta någon sekund i mitt liv då jag kan ägna mig åt sådana saker. Det finns alldeles för lite tid över i livet till pyssel och sånt som man själv vill göra. Jag har säkert 100 grejer som ligger och väntar på att jag ska få tid över. Tänk va bra om man inte hade behövde sova. Eller ännu bättre...och enklare, tänk om man inte behövde jobba hela sin vakna tid.


6 kommentarer:

Wolfe sa...

"Lite jobbigt var det när jag stod i omklädningsrummet och kom på att jag bara hade strumpbyxor och tunika på mig..."

Haha, kanske lite dåligt planerat att gå å spela badminton när du går runt halvnäck? Var sak har sin tid! ;)

egarcia sa...

Ameh....jag drack ju rödvin jue, kan inte kräva att jag ska uttrycka mig perfekt då!! *lipar*

Wolfe sa...

Det kräver jag alltid, fröken Spöar-alla-i-alfapet! =P

egarcia sa...

Haha, nja inte alla men dig! ;)

Wolfe sa...

...ja men det är ju bara jag som räknas? ;)

egarcia sa...

Förresten så hade jag klätt av mig allt utom strumpbyxor och tunika (och underkläder då) när jag kom på det där med strumporna...så jag hade rätt i alla fall...som vanligt!