onsdag 25 februari 2009

Mycket ska man se innan ögonen trillar ur...

Efter att jag var tvungen att titta på Den Rätte För Rosing (ja, jag var tvungen, det är ju som att gå förbi en olycka, man kan inte låta bli att titta) så hamnade jag framför en dokumentär med två snubbar som var kära i sina bilar. Och då menar jag inte att dom gillade dom lite mer än killar gör allmänt, nej dom var sexuellt attraherade av sina bilar, och andra bilar med för den delen. Dom döpte dom, bestämde kön på dom, runkade på dom och tvättade dom omsorgsfullt och kärleksfullt.

Den äldre av de två männen gick runt och stönade, smekte och pussade på alla möjliga bilar hela tiden. Han var som en översexuell tonårspojke som inte kunde kontrollera sig. Han gick ut ur sitt motellrum 3 gånger (under resan dom gjorde i dokumentären) och antastade både sin egen och andras bilar. Med den sexdriften är det nog tur att han är intresserad av just bilar.

Den äldre mannen hade haft sex med en människa en gång. Den yngre mannen i dokumentären hade aldrig haft sex med en människa. Nope, dom satte på sina bilar. Avgasröret är tydligen extremt skönt med lite glidmedel. (!?)

Vad ska man säga? Det finns folk till allt...

Inga kommentarer: