onsdag 16 september 2009

Svenska Hollywoodfruar!

Jag såg precis programmet om kvinnorna som gift sig rikt och bor i USA och jag är chockad. Jag trodde inte det var mycket jag kunde bli chockad över längre men ta mig fan! Vad är det för fel på folk? Den ena är ju värre än den andra. Anna Anka (bara namnet!?) sitter och säger att vill mannen ha en avsugning varje dag det första som händer när han vaknar då får man ställa upp på det för det är ens jobb som fru. En av de andra kvinnorna kan varken prata bra svenska eller bra engelska, låter som att hon stoppat i sig lite för många lugnande piller och lyckas med konststycket att få Victoria Silvstedt att framstå som smart.

Inte nog med det så hittar jag artikeln som jag länkat till här under där fru Anka kläcker ut sig den ena idiotin efter den andra. Bland annat skriver hon om de svenska papporna som hon tycker är tragiska med sina blöjbyten och sin jämställdhet. "En riktig amerikansk man får panik om han är ensam med barnet i mer än 20 minuter. Amerikanska pappor lagar inte mat och stryker inte."

Eller vad sägs om det här klyftiga argumentet? "Sexuellt är det kvinnans skyldighet att se till att mannen är tillfredsställd, gör hon inte det får hon skylla sig själv om han är otrogen. Eller det här? "Här håller inte mammorna på och tjatar på sina döttrar om utbildning och om att gå till college, utan om att hitta en idrottskille eller en kändis! Är det inte underbart?" Ja verkligen underbart Anna, kan vi inte flytta tillbaka till 50-talet på en gång!?

Eller det fantastiska resonemanget när hon pratar om illegala mexikaner som sköter om hennes trädgård och annat! "Vad jag vill komma till är att i USA handlar det om service. Det ger jobb åt massor av människor som annars hade levt i fattigdom. Om svenska folket hade lärt av USA skulle svenskarna få tid för varandra. Nu kommer de hem och är sura och ska städa och stryka. Det finns ingen kvalitetstid." Jag bara undrar, hur mycket kvalitetstid har de illegala mexikanerna som vattnar din gräsmatta Anna??

Det är nästan så att jag undrar om det verkligen är sant, kan man vara så dum i huvudet?

http://www.newsmill.se/artikel/2009/09/16/jag-vill-bli-en-forebild-svenska-kvinnor

6 kommentarer:

Loo sa...

herregud! jag ångrar att jag inte stannade å tittade på detta.

egarcia sa...

Du kan nog kolla på det på tv3:s hemsida!

Loo sa...

Kolla detta då!
http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article5810722.ab

Wolfe sa...

NEEEEEEEEEEEJ! Sluta kolla då!! Ju mer ni glor å skriver om det desto mer uppmärksamhet får det och då gör dom bara fler såna program, så får fler folk skeva åsikter. *slå på fingrarna*

egarcia sa...

Men jag måste ju få skriva om saker jag blir förbannad över, det var ju därför jag startade den här bloggen från början!?

Anonym sa...

uuuuuuuuuuuuiiiiiiiiiiiiiyyyyyyyyyyyyyyyyyyKRÄÄÄÄÄRKS!!!!!!!!!!!

/Ramps